CreditApi: les millors condicions per la teva hipoteca

Vols comprar un pis a Catalunya i necessites finançament?

No ho dubtis, vine a veure’ns i pregunta’ns pel CreditApi, el nou servei que t’acompanyarà per a conseguir unes condicions excepcionals.

Vols millorar les condicions que t’ofereixen?

A CreditApi tindràs l’Euribor + 1,60% i, a més, per a la primera residència sense més garanties que les de la propia vivenda.… No et tallis i pregunta sobre els detalls de la nostra oferta (1).

Espera… t’expliquem més avantatges:

  • Un Euribor + 1,60% (TIN primer any = 2,40% i TAE = 3,06 (2). Es un dels finançaments més baixos per a demanar una hipoteca. Què et sembla? N’has trobat cap de millor? Encara hi ha més coses.
  • A CreditApi, només necessitaràs la garantia de la pròpia vivenda per a la primera residència.
  • L’import que et deixen per comprar la teva vivenda arriba al 80%. A més del tipus d’interès, CreditApi és un servei de finançament amb unes condicions insuperables.

I per rematar-ho, sense la famosa clàusula sòl ni comissions bancàries. Ara només falta apropar-te a nosaltres i preguntar-nos per CreditApi, per què et poguem explicar totes les condicions de la teva nova hipoteca. No esperis més!!

(1) Condicionat al compliment del perfil demanat per l’entitat financera.
(2) Aquest TAE està calculat per a una operación de 100.000€ a 25 anys i vinculada a unes condicions de contractació que t’explicarem si ens vens a veure.